Politie rolt hennepkwekerij aan de industrieweg op: 1 verdachte aangehouden

Foto: Politie Kampen

Dinsdagmorgen heeft de politie een hennepkwekerij  opgerold in een pand aan de industrieweg in Kampen. Daarbij is 1 verdachte aangehouden. Dit meldt de politie Kampen op hun Facebookpagina.

Het betrof een georganiseerde actie van de politie, waarbij meerdere eenheden ter plaatse zijn gekomen. De inzet was gericht om de kwekerij te ruimen en eventuele verdachten aan te kunnen houden.  Tijdens deze actie heeft één verdachte geprobeerd aan de politie te ontkomen, deze is aangehouden door een bijstandsteam van de politie.

In het pand was een verborgen ruimte met ongeveer 1800 planten. Het pand was dusdanig ingericht dat er kon worden gewoond, om de kwekerij in bedrijf te kunnen houden.

De eigenaar van het pand is op de hoogte gesteld van de kwekerij, en de kwekerij is inmiddels geruimd door een gespecialiseerd bedrijf.

De politie vraagt getuigen welke iets in de afgelopen tijd hebben gezien wat wellicht kan helpen in het onderzoek. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844, zaaknummer 2022164670.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*