Politie zoekt getuigen zedenmisdrijf

Het onderzoek naar het zedenmisdrijf in Kampen is nog steeds in volle gang. De politie is op zoek naar getuigen die zich tot nu toe nog niet hebben gemeld. Het gaat om mensen die op zondag 4 september tussen 2.30 uur en 3.15 uur op de Flevoweg waren.

Het onderzoeksteam heeft de afgelopen weken al diverse getuigen gehoord die een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan het onderzoek. Een aantal getuigen spreken over een meisje of een vrouw die over de Flevoweg fietste. Deze getuige heeft zich nog niet gemeld. Misschien geldt dat voor meer getuigen. Zij kunnen over informatie beschikken die van belang is voor het onderzoek.

Fietsster gezocht
Iedereen die op zondag 4 september tussen 2.30 uur en 3.15 uur over de Flevoweg liep, fietste of reed en nog niet heeft gesproken met de politie wordt verzocht om dat alsnog te doen. Daarbij gaat het in ieder geval om een meisje of vrouw die alleen fietste langs de Heemtuin in de richting van de Silene. Voordat ze afsloeg in de richting van de Ereprijs fietste ze achter drie personen. Ze droeg haar schouderlange haar los en reed op een fiets met opvallend wit licht aan de voorzijde. Deze getuige en eventuele andere getuigen worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673