Prachtige resultaten van de Deltaruiters!

Dit weekend wist Annelotte Felix met Golden Challenge een hattrick te rijden op Geldrop Hippique. Op vrijdagmiddag moest ze als derde van start en wisten ze meteen een sterke score neer te zetten die tot aan het einde toe goed was voor de overwinning. Zaterdag mochten ze als laatste starten van de grote groep pony-amazones en daar wederom werden ze aan kop geplaatst door de jury. Het weekend werd succesvol afgesloten met de kür op muziek. Een harmonieuze en mooi gereden proef aldus de jury, was ook dit keer weer goed genoeg voor de eerste plaats.

Annelotte Felix
Annelotte Felix

Jolien en Marloes deden ook goede zaken op concours in Kampen. Marloes, de jongste telg van zusjes Felix, reed met Spetter een keurige proef die beloond werd met een tweede prijs. Jolien Felix reed de pony Floortje in de klasse L1 naar de winst in de tweede proef met 207 punten. In de eerste proef wisten zij een derde prijs te behalen. Al met al, een succesvol weekend voor de zusjes Felix
Yinthe Schutte heeft haar opmars gemaakt in de B dressuur met haar pony Jenny. Ze reed ook bij Toi Toi in Kampen. Yinthe reed bijzonder netjes en dat resulteerde met de eerste proef in een mooie score van 194.5 punt. De 2e proef reed ze 1 keer fout, maar ook hier reed Yinthe uitermate keurig en haalde Yinthe 190.5 punt. Erg jammer van de 2 strafpunten. Allebei goed voor twee keer een eerste prijs.
Maxime van Dijk is zaterdag afgereisd met Brummerhoeve’s Paladin naar Ermelo voor de New Forest Sportdag. Zij begonnen die dag in de rubriek Sportpony. Dat deden ze niet onverdienstelijk want Maxime sprong met Paladin naar een 2e plek. Zij hadden daar voor alle onderdelen een 8,9 gemideld. Daarna is het duo nog gestart in de dressuur in de klasse M2. Daar werden ze in de 1e proef 1e met 203 punt en in de 2e proef 2e met 191 punt.
Wendelie Flier met haar pony Gijs zijn afgelopen zaterdag gestart in Vollenhove bij een springwedstrijd. Zij behaalden een 1e prijs in de klasse BB met 72 stijl punten. Een knappe prestatie van Wendelie, die na haar val eind juni een lange tijd niet mocht rijden.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673