Isala’96 – Prutloop 2015

prutloop

 

Jong en oud in Kampen maakt zich op voor een (te) gekke looptraditie, aanstaande donderdag. Dan wordt de vakantie op spetterende wijze afgesloten door de Prutloop 2015.

Hoe de Prutloop ooit ontstaan is weet niemand, maar de jaarlijks overweldigende deelname, zorgt ervoor dat de prut-traditie nog lang in stand gehouden wordt. Vorig jaar gingen ruim 300 deelnemers de weilanden en sloten in voor de prutloop 2014. Ook dit jaar verwacht de organisatie, die in handen is van atletiekvereniging AV Isala’96 weer veel lopers aan de start op de Buitendijksweg. Deelnemers van de prutloop lopen van de Buitendijksweg ruim 4km door het achterland van Kampen, richting de Zwarte Dijk, onder de N50 door, naar de finish op de atletiekbaan. Het parcours bestaat zoals altijd uit weilanden vol koeien, graspollen, vieze sloten en heel veel modder. Daar kun je natuurlijk niet omheen, daar moet je doorheen! Elk jaar weer levert die spectaculaire en hilarische beelden op.

Op donderdag 27 augustus is er om 19.00 uur een gezamenlijke inloop vanaf de Atletiekbaan van AV Isala’96 naar de start van de loop. Het startschot wordt om 19.30 uur gegeven op de Buitendijksweg! Iedereen mag meedoen en deelname is gratis.

Zie voor een spectaculaire reportage onze registratie van vorig jaar…

Archief – Kampenonline


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*