PvdA en GroenLinks leden in Kampen slaan handen ineen voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen

Foto van auteur

Door Rudi Last

Op 22 november is het zover: dan mogen alle stemgerechtigde kiezers hun voorkeur uitbrengen voor de Tweede Kamer. GroenLinks en PvdA geloven dat samenwerken ons sterker maakt. In deze tijden van politieke versplintering doen beide partijen iets bijzonders: ze doen met één lijst en één programma gezamenlijk mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. Om zo een vuist te maken en Nederland groener en socialer te maken. Ook in Kampen hebben beide partijen hun samenwerking voor deze verkiezingen geïntensiveerd. Op woensdag 27 september organiseren zij een gezamenlijke aftrap van de verkiezingscampagne in ‘t Ukien.

Romano Boshove, regiokandidaat voor Groenlinks, en Annemieke Wissink, fractievoorzitter van de PvdA in Provinciale Staten gaan met de leden in gesprek over de samenwerking, het verkiezingsprogramma en de actuele politieke situatie.

Programma woensdag 27 september: 19:00 zaal ‘t Ukien open; 19:30 gesprek met Annemieke Wissink en Romano Boshove 21:30 napraten en afsluitend drankje. Niet alleen leden, hun familie, vrienden, collega’s maar ook alle andere geïnteresseerde sympathisanten zijn van harte welkom! Graag aanmelden bij:info@GroenlinksKampen of pvdakampen@gmail.com.

Groenlinks pvda logo

Gerelateerde Berichten

%d bloggers liken dit: