zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurQuintus en Woonzorgconcern IJsselheem: samen sterk!

Quintus en Woonzorgconcern IJsselheem: samen sterk!

-

Quintus en Woonzorgzorgconcern IJsselheem Kampen zijn een bijzondere samenwerking gestart. Bewoners van de zorgcentra Myosotis, De Vijverhof en Margaretha waren  gedurende een aantal weken actieve cursisten bij Quintus en gingen aan de slag met vilt, schilderen, samen zingen in de ‘IJsselheem Rockers’ en het maken van creaties met keramiek. Deelnemen aan creatieve activiteiten is voor de bewoners van de zorgcentra zeer belangrijk; kunst prikkelt de zintuigen, maakt nieuwsgierig en zorgt voor onontbeerlijke geluksmomenten.

Foto IJsselheem

Met een aangepast aanbod en faciliteiten, én op een prachtige  locatie aan de Vloeddijk, nemen Quintus en IJsselheem drempels weg voor een bijzondere doelgroep die niet of moeilijk met kunst in contact kan komen.  Kunst en cultuur is er voor iedereen!  De  samenwerking met IJsselheem is een onderdeel van het cursusaanbod van Quintus dat specifiek gericht is op 50-plussers met als doel kunst toegankelijk te maken voor iedereen in de samenleving.
Meer weten over het 50+ aanbod van Quintus? Kom langs tijdens het Open Huis van Quintus op zaterdag 12 april, van 13.00 tot 16.00 uur.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen