zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurQuintus - Nieuws

Quintus – Nieuws

-

Optreden Dudok Kwartet tijdens ensembleweken Quintus!

dudokTijdens de jaarlijkse ensembleweken voor strijkers geeft het Dudok Kwartet op vrijdag 31 januari een concert bij Quintus. Het concert begint om 19.00 uur.
Door hun successen op internationale concoursen wordt het kwartet erkend als een van de meest veelbelovende jonge strijkkwartetten van Europa. Vast onderdeel van hun concerten is een mondelinge toelichting op de stukken door de verschillende kwartetleden. Hierdoor blijven de luisteraars niet op afstand, maar raken ze daadwerkelijk betrokken bij de musici en bij de muziek. Meer informatie kun je lezen op : dudokkwartet.nl. De entree voor volwassenen is € 3,- en voor kinderen € 2,-. Kom je met het hele gezin dan is de toegang maximaal € 10,-. De kaartjes zijn vanaf maandag 27 januari, tijdens kantooruren, af te halen bij de administratie van Quintus. Zolang de voorraad strekt! Reserveren kan telefonisch 038 33 71 200 of via info@quintuskampen.nl. Mis dit bijzondere concert niet en bestel op tijd je kaartjes!

 

De ensembleweken zijn er weer bij Quintus!

Op woensdag 5 februari laten leerlingen van Quintus van zich horen tijdens de ensembleweken voor strijkers! Gedurende deze weken krijgen zij les van verschillende coaches én van het Dudok Kwartet. De leerlingen zijn vanaf 18.30 uur te beluisteren in de Quintuszaal.

Tevens presenteren diverse ensembles zich op vrijdag 7 februari in de Barokzaal. Op het programma staan onder andere werken van Vivaldi, Andriessen, Brandon en Mozart. Het concert begint om 19.00 uur. De ensembles worden gevormd door leerlingen uit de ’Jong Talentklas’ met harp, fluit en piano en leerlingen van de strijkersafdeling. Ook spelen een aantal leerlingen die dit jaar het D-examen doen.

Voor beide concerten geldt: de toegang is gratis en iedereen is van harte welkom bij Quintus, Vloeddijk 38 in Kampen!

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen