Quintus Open

Het gebouw van Quintus aan de Vloeddijk te Kampen

Het nieuwe seizoen van Kunstencentrum Quintus is begonnen. Om iedereen kennis te laten maken met het inspirerende cursusprogramma zijn er van 3 t/m 30 september open lessen muziek, dans, theater, kunst & ambacht en spelen met taal.

 ‘Liever met een cluppie dan in m’n uppie’ is de slogan van seizoen 2022-2023. De hele maand september kun je bij bijna alle cursussen en lessen kijken, meedoen, vragen stellen, sfeerproeven én ervaren hoe Quintus die slogan in praktijk brengt. Kom bijvoorbeeld naar een open repetitie van één van de Quintus koren (van kinderkoor tot Rock Oud Loud), bandjes (diverse leeftijden), ensembles (verschillende genres), orkesten of combo’s. Of denk aan de muzikale oriëntatielessen voor kinderen, zoals Muziek op schoot, Kleuteravontuur met muziekinstrumenten of Muziekstart.

Open lessen en cursussen

Ook bij dans (klassiek ballet, streetjazz, moderne dans en pilates), theater (toneel, musical en muziektheater) en de cursussen kunst & ambacht zijn open lessen. Liever zelfstandig werken? Neem eens een kijkje in de werkplaatsen grafiek, keramiek, tekenen, schilderen of glaskunst. Kijk op www.quintuskampen.nl voor de lesdag en het tijdstip en informeer bij de infobalie of er voldoende plek is. Vrijblijvend langskomen kan ook. Neem gerust iemand mee, meedoen is gratis.

Muziek- of zangles

Let op: interesse in individuele muziek- of zangles? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles via de infobalie, tel. 038-3371200 of info@quintuskampen.nl. Daar kun je ook terecht voor overige vragen. Tip: op zaterdag 10 september doet Quintus van 9.30 tot 17.00 uur mee aan Open Monumentendag met diverse muzikale optredens, workshops, een rondleiding en natuurlijk open lessen.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*