dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurRecreatiekrant Uit & Thuis

Recreatiekrant Uit & Thuis

-

Alle evenementen in de regio gebundeld in één uitgave

Vanaf 12 april valt bij 263.000 huishoudens in de IJsseldelta, Salland en het Vechtdal de nieuwe Recreatiekrant Uit & Thuis op de deurmat. De Uit en Thuis biedt inwoners van deze regio’s een compleet overzicht van wat er in hun regio, en net daarbuiten, allemaal te doen is. De Uit & Thuis is een gezamenlijke uitgave van Vechtdal Marketing, IJsseldelta Marketing, Salland Marketing, Brug Media en Salland Centraal.
Regio brede samenwerking
In de Uit & Thuis wordt, onder andere middels een uitgebreide evenementenagenda, aandacht besteed aan de evenementen en activiteiten die plaatsvinden in de betreffende regio. Tot op heden werden deze evenementen onder andere gepromoot via lokale media en de eigen middelen, zoals bijvoorbeeld de websites van de drie marketingorganisaties. Door de samenwerking op te zoeken, ontstaat er veel groter bereik en de mogelijkheid om ook aangrenzende regio’s te informeren. In Burgmedia en Salland Centraal is een goede mediapartner gevonden. Zij hebben ook de handen ineen geslagen en zorgen voor de productie en verspreiding van de krant.
Evenementenpromotie het hele jaar rond
De Uit & Thuis verschijnt vier maal per jaar, waarbij de eerste editie loopt van april t/m juni, de tweede van juni t/m september, de derde van september t/m november en de vierde en laatste van december t/m begin 2015. De Uit & Thuis wordt als aparte bijlage verspreid bij de weekbladen Deventer Centraal, De Brug, De Stadskoerier, De Swollenaer, De Toren, HOI Centraal, Salland Centraal en Vechtdal Centraal. De totale oplage bedraagt 263.000 exemplaren.
Evenementenorganisatoren die hun evenement willen promoten in de evenementenagenda’s van de volgende edities van de Uit & Thuis kunnen hun evenement aanleveren via www.ontdekdeijsseldelta.nl, www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl of www.vechtdaloverijssel.nl

Recreatiekrant Uit & Thuis

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen