Reflex Dames verliezen nipt van Bevers.

reflex

 

Zaterdag 28 November speelden de dames van Reflex een uitwedstrijd tegen de Bevers, de huidige club van coach Jelte Sijtsma. Na weer een goede trainingsweek met de focus op de tegenstander reisden de Reflex dames  af naar Lemelerveld. Na een lange wedstrijd van twee uur en vijftien minuten verloren de Kamper dames met de setcijfers 3-2.

 
Tot in de tenen gemotiveerd begon de Kamper ploeg aan de eerste set van de wedstrijd. In een super grote hal waar je elkaar nauwelijks kon verstaan werd de eerste serve geserveerd. De diagonaal geslagen ballen van de passer lopers scoorden veel en vaak, net als de pipe aanval! Met een super aanmoediging van de harde kern van Reflex en de wisselspelers knokten de dames zich naar eerste setwinst (20-25).
De tweede set gingen de Kamper dames verder waar ze gebleven waren. Serve druk, blokkering op de afgesproken manier dichtzetten & gaan voor elke bal!
Het ging net als de eerste set lang gelijk op. Bij 23-23 sloegen de Bevers een slimme bal en als laatste ‘hoop’ nam coach Hans Verstappen nog een time out. Het hielp helaas niet en de set eindigde met 25-23.
De derde set knokte Reflex zich weer terug in de wedstrijd, ze wonnen deze set dan ook met 24-26.
In de vierde set wilde Reflex de partij afmaken en zo 4 punten mee naar Kampen nemen. Zoals verwacht werd het ook nu weer knokken voor elke bal en elk punt. De Bevers sloegen al snel een gat van 11-06. Met hulp van wisselspelers probeerde coach Hans Verstappen nog wat te verhelpen. Helaas kon Reflex de set niet meer redden, de set ging verloren met 25-15.
Reflex was gestart met het doel om geen vijfsetter te gaan spelen. Daar ontkwam men niet aan in deze wedstrijd. De ploeg moest zich nog een keer zien op te laden om de partij toch nog te winnen.
De start was goed, en halverwege leidden de Kamper dames met 8-5,  er volgde de reglementaire wissel van  helft en vanaf dat moment namen de Bevers de leiding  en trokken de set met 15-8 naar zich toe.
Aanstaande zaterdag is er geen competitie programma in verband met Sinterklaas. De week daarop spelen de Reflex dames  om 17.00 uur in de eigen Reflexhal tegen Dontias dat eerste in de poule staat. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden!

reflex