zondag, mei 19, 2024

HomeRegiosportReflex Dames Verslaan Koploper S.V.I DS1 met 3-1 na Winterstop

Reflex Dames Verslaan Koploper S.V.I DS1 met 3-1 na Winterstop

-

Na een korte winterstop en drie intensieve trainingen onder leiding van de nieuwe trainer Gerran Eibrink, toonden de dames van Reflex hun kracht in een indrukwekkende wedstrijd tegen koploper S.V.I DS1, waarbij ze zegevierden met 3-1.

De eerste set begon gelijkopgaand, maar door indrukwekkend verdedigingswerk en overtuigend spel wist Reflex de set te pakken met 25-23. In de tweede set bouwden ze voort op hun momentum en namen ze een overtuigende voorsprong, eindigend met een duidelijke 12-25 setwinst.

In de derde set kwam S.V.I terug met scherper spel en namen ze voor het eerst de leiding. Ondanks een gevecht aan Kamper zijde, wonnen de Zwolsen de set met 25-21. Reflex was vastbesloten de vierde set te domineren, en met goed verdedigingswerk, overtuigende aanvallen en enkele krachtige invalbeurten behaalden ze een overtuigende 18-25 overwinning.

Met deze indrukwekkende prestatie staat Donitas DS1 nu bovenaan de ranglijst. De volgende uitdaging voor de dames van Reflex is aankomende zaterdag om 11:00 uur tegen Donitas DS1 in de Struikhal te Groningen. Een strijd die ongetwijfeld spannend zal zijn na deze overtuigende overwinning.