zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportReflex is weer springlevend!

Reflex is weer springlevend!

-

De ‘2 voor 12 banenmarkt’ van Reflex is een groot succes gebleken. Maar liefst 127 leden toonden hun Reflexhart en bezochten deze vrijwilligersbeurs. Er waren 38 afmeldingen en in totaal 59 mensen hebben zich gemeld voor een (nieuwe) vrijwilligerstaak. Inmiddels zijn de meeste commissies weer ‘bemand’ en het ziet ernaar uit dat ook alle bestuursvacatures weer een invulling krijgen.

Reflex SL
Volleybalvereniging Reflex kampte de laatste jaren met een groot tekort aan vrijwilligers voor kernposities in het bestuur en de invulling van veel commissies. Om dat probleem in één keer aan te pakken is op 19 februari jongstleden een grote vrijwilligersbeurs in de Reflexhal georganiseerd. En met resultaat. “We hebben bijvoorbeeld weer een evenementencommissie, een jeugdcommissie en een vrijwilligerscommissie”, vertelt bestuurslid en woordvoerder Pascal Jacobs, “en er zijn goede kandidaten gevonden om invulling te geven aan het voorzitterschap, het secretariaat en het penningmeesterschap.”

Met hen vinden momenteel afrondende gesprekken plaats voor de openstaande bestuursposten. Wel worden nog mensen gezocht die posities willen bekleden in de sponsorcommissie en de technische commissie. “Dat wordt nog een flinke klus”, zegt Jacobs, “maar voor nu kunnen we al rustig zeggen dat alle Reflexleden, inclusief ouders van jeugdleden, een enorme pluim verdienen. Dankzij hen is Reflex als vanouds weer springlevend.”

Meer weten over Volleybal Vereniging Reflex? Kijk dan op www.reflexkampen.nl of vind ons leuk op https://www.facebook.com/ReflexKampen

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen