woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportReflexdames winnen vijfsetter in Sneek

Reflexdames winnen vijfsetter in Sneek

-

Na het verlies in eigen huis, vorige week, tegen mede-middenmoter Veracles was er dit weekend de winst in en tegen Sneek 3. De dames van Reflex toonden zich tegen de gelouterde Friezinnen, met 3-2 nipt de sterkere. Daarmee handhaven de Kamper volleybalsters zich knap in het linker rijtje van de Eerste Divisie.

De eerste set hadden de dames uit Kampen servicedruk en goed spel. Sneek had weinig daartegen in te brengen en de eerste werd gewonnen met 14-25. In de tweede set was het spelbeeld anders. De ploegen toonden zich gewaagd aan elkaar en op 16-18 vroeg Sneek een time-out aan. Maar het hielp Sneek niet. Ellen Pieffers en Yasmina Boutaleb vormden samen een ijzersterk blok en zorgden voor de nodige punten voor Reflex.

De tweede set werd gewonnen door de Reflexdames met 21-25, maar in de derde zakte het spel van Reflex Kampen in elkaar. Er werden wissels toegepast bij Sneek en het spel verbeterde aan de overkant. Met 22-20 achterstand voor de dames uit Kampen was nog alles mogelijk. Helaas lukte het de dames niet terug te knokken en de set werd met 25-20 aan Sneek weggegeven. De vierde set werd het zelfde spel doorgezet als de derde set. Tot aan de 10 punten ging het gelijk op. Sneek ging meer tactisch spelen en Reflex ging ervoor, maar het mocht niet baten. De set werd door Sneek gewonnen met 25-19. (2-2)

De stand in sets kwam daarmee op 2-2 en dus mochten de dames zich opmaken voor een beslissnede vijfde set. In de reflexhal won Sneek 3 de vijfsetter, maar nu was het de beurt aan Reflex. Net als in de eerste werd kon Reflex weer domineren. De rally’s werden afgemaakt en met 9-15 was de winst in de wedstrijd voor de Reflexdames.

Aanstaande zaterdag wordt er om 17:00 thuis gespeeld tegen Tornado Geesteren DS 1, dat op dit moment op de derde plek in de competitie staat.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen