zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportRemise C2 team en dikke nederlaag dagteam biljartvereniging Reijersdam

Remise C2 team en dikke nederlaag dagteam biljartvereniging Reijersdam

-

 

Woensdagavond speelde het C2 team van biljartver. Reijersdam een thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen ’t Westeinde uit Nieuwleusen en het werd een gelijkspel van 29-29. Alleen Rens Jager kon voor de Reijersdam een overwinning boeken. Rens speelde een sterke partij met een serie van 31 caramboles en uitstekende moyenne van 5,36, zijn tegenstander Willem Timmer speelde met een moyenne van 2.00 , uitslag 12-5. Arend Bossink speelde een matige partij en kon in 28 beurten niet winnen van Robbert Mansier (’t Westeinde), uitslag 8-12. Martin ten Hove ging de hele partij gelijk op met zijn tegenstander Jan Mansier(’t Westeinde) maar kwam aan het eind één caramboles tekort voor een remise, uitslag 9-12.

Het dagteam speelde een thuiswedstrijd tegen De Trefkoele uit Dalfsen en het werd een dikke nederlaag van 26-44. Rens Jager was de enigste speler van BV Reijersdam die zich aan de malaise onttrok en een sterke partij speelde tegen Andre Bruggeman(De Trefkoele) in 21 beurten won Rens met een moyenne van 3.33, uitslag 12-8.Wim Kars speelde een zwakke partij en kwam er niet aan te pas tegen Evert Hulleman (De Trefkoele), Wim scoorde slechts 20 caramboles en een moyenne van 0.69, uitslag 4-12. Niet veel beter deden Johan de Leeuw en Ben Wielandt het, beide spelers verloren van resp. Andre Bouwman en Evert Jan Holsappel (De Trefkoele) en Johan en Ben scoorden allebei slechts 21  caramboles, en verloren allebei met 5-12.

Vrijdagavond vond in het wijkcentrum de jaarvergadering van BV Reijersdam plaats er werd afscheid genomen van voorzitter Ben Wielandt die deze functie acht jaren had gedaan en penningmeester Ad Hoekman die 10 jaren een bestuursfunctie heeft verricht. Zij worden opgevolgd door Gert Temmink voorzitter en Benji van Kleef penningmeester. Tevens werden op deze vergaderingen de clubkampioenen gehuldigd. Clubkampioen in spelsoort libre 2021-2022 werd Ad Hoekman en in het bandstoten werd Gert Temmink .

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:

Woensdag 21.09.2022 – Reijersdam C3 – Z.B.C. C3 , aanvang 19.30 uur.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen