dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeVideoVideo: Eerste Repair Café in Kampen geopend.

Video: Eerste Repair Café in Kampen geopend.

-

KAMPEN – Zaterdag 1 februari 2014 werd onder grote publieke belangstelling het allereerste Repair Café in Kampen geopend. Initiatiefnemers voor dit idee in Kampen zijn Stichting Welzijn Kampen, Kringloop Kampen en de Stadswerkplaats.
Aan wethouder Pieter Treep de eer om de officiële opening te verrichten d.m.v. het doorknippen van een vlaggetjeslint. Diverse vaklieden stonden klaar om gratis reparaties te verrichten. Het publiek had van alles meegenomen om te repareren, zoals een kapotte stofzuiger, paraplu’s, brillen, en zelfs een fiets.

Kampen Online was aanwezig en sprak met o.a.Liesbeth van der Wolde van ‘Kringloop Kampen’, wethouder Treep en de Kamper architect Janita Stoel. Klik op de player hierboven om de video te bekijken.

repair café Kampen
Ook na 1 februari zal op regelmatige basis een Repair Café in Kampen worden georganiseerd. Het volgende Repair Cafe is op 5 april a.s. de locatie wordt nog bekend gemaakt. Ook op Facebook is het Repair Cafe Kampen te volgen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen