Revanche voor BC Kampen.

badminton logo

Zaterdag 28 november speelde BC Kampen een thuiswedstrijd tegen Heerde, een van de koplopers. De uitwedstrijd was met 7-1 verloren gegaan, dus dit was een kans op revanche. 

Tjalling Beemer en Ron van der Kolk begonnen goed aan de dubbel, maar door veel  persoonlijke fouten verloren ze hun partij. Gerda Flentge-Bakker en Nathalie Dekker speelden fantastisch samen en lieten hun klasse zien. Ze wonnen en de tussenstand was 1-1.
De enkelpartijen waren aan de beurt. Tjallings tegenstander was gewoon te sterk, dus hij had geen kans. Nathalie was te goed in haar partij en pakte een punt. Tussenstand: 2-2. Gerda en Ron maakten er in hun sets een heel gevecht van. In 3 sets won Gerda haar partij, maar Ron gaf in de 3e set een voorsprong van 20-17 uit handen, waardoor tussenstand 3-3 werd.
De mixen moesten de beslissing gaan brengen.
 Gerda en Tjalling speelden de eerste mix, maar kregen geen vat op de wedstrijd. 3-4. Alle druk lag op de 2e mix, om er nog een gelijkspel uit te halen. Nathalie en Ron speelden als vanouds goed, maar door slordig spel hadden ze toch een 3e set nodig om de 4-4 uit de strijd te slepen.

Deze wedstrijd speelde Kampen met een nieuw competitieshirt, gesponsord door Siertsema en VBB advies.