RIBW Overijssel start met WRAP-training in Kampen

Foto van auteur

WRAP staat voor Wellness Recovery Action Plan en is een praktische methode voor zelfonderzoek. In acht bijeenkomsten onderzoek je wat jou helpt om meer grip te krijgen op jouw leven en wat jou een goed gevoel geeft. Deelname is gratis en voor alle geïnteresseerde inwoners van de gemeente Kampen. RIBW Overijssel ontvangt een subsidie van de gemeente Kampen om deze training mogelijk te maken.

Tijdens de training deelt ieder zijn of haar ervaringen in de groep. De groepsgrootte varieert van acht tot tien deelnemers. Je steunt en inspireert elkaar, je oefent met verantwoordelijkheid nemen en op te komen voor jezelf. In je persoonlijke WRAP-Werkboek geef je geleidelijk steeds meer vorm en inhoud aan jouw eigen plan.
Ron: ‘ Ik kreeg door de WRAP het gevoel dat ik inzicht kreeg in mijn kwetsbare kant. Het is mijn houvast om op een goede manier om te gaan met mijzelf’

Vijf sleutelbegrippen

Hoop, Persoonlijke verantwoordelijkheid, Eigen ontwikkeling, Opkomen voor jezelf en Steun. Door met deze begrippen bezig te gaan, ontdek je wat voor jou belangrijk is om je verder te helpen in je herstel.

Data en tijden

De training bestaat uit acht bijeenkomsten en wordt gegeven door twee ervaringsdeskundigen van RIBW Overijssel. Data: donderdag 9, 16, 23, 30 maart, 6, 13, 20 april en 11 mei van 09.45 tot 12.30 uur. De WRAP- training vindt plaats aan Burgwal 45, Ketelmeerkamer, tweede verdieping.

Aanmelden of informatie

Aanmelden kan via e-mail bij Janneke van den Berg; j.vandenberg@ribwoverijssel.nl
vermeld in de e-mail jouw voornaam, achternaam en telefoonnummer.

Over RIBW Overijssel

RIBW Overijssel ondersteund mensen met een psychische kwetsbaarheid bij het vormgeven van hun dagelijks leven. Dat doen we op het gebied van wonen, werken en leren, sociale contacten en zingeving. Middenin de Overijsselse wijken, samen met anderen, ten dienste van mentale gezondheid en veerkracht.

HartVoorBurkina

Gerelateerde Berichten

%d bloggers liken dit: