RKDOS Kampen Nederlands kampioen met Team!

Ingezonden bericht

492
Afgelopen zondag 17 november 2019 kwamen 8 teams in Sittard (29 turners en 10 gast turners) in actie, tijdens het Bondskampioenschap voor teams.
RKDOS-team bestaande uit: Herman, Tycho, Seth, Dani en Colin wisten in de hoogste categorie de zes ander teams achter zich te laten en behaalden daarmee een gouden plak.
De mannen mogen zich daarmee het beste team van Nederland noemen!
In dezelfde categorie kwam nog een team van RKDOS in actie: Stijn, Yashwin, Joshua en Marc pakten na een zeer goede wedstrijd de bronzen medaille.

In de ochtendwedstrijd eerder kwam een team van RKDOS (Paul, Milan Davy, Amando en Niek) uit in niveau 17.

Ook deze mannen turnden een hele mooie wedstrijd en behaalden de tweede plaats!
Het combinatieteam van Jorrit en Vigo (NTS 15) samen met de jongens van Didam turnden ze deze wedstrijd hele mooie oefeningen.
Helaas mocht het niet baten voor een podiumplaats.

In de derde en vierde wedstrijd van deze dag was het de beurt aan de keuze oefenstof jongens.

In de derde wedstrijd kwamen twee teams in de actie. Deze jongens lieten mooie oefeningen zien en zette prima scores neer. De teams kwamen uit op plaats vier en vijf.
In de vierde wedstrijd greep RKDOS nogmaals naar het podium. Dit keer voor de bronzen medaille met het team waarin Wessel, Jurian, Sander, Michel en Coen zaten.
Het combinatieteam met Sandro dat uitkwam in niveau 6 viel net buiten het podium en moest het doen met de vierde plaats.
 Alle mannen kunnen terugkijken op een geweldig mooi weekend!