Roeivereniging daagt je uit!

ATT00023
Roeivereniging De IJssel daagt je uit met de ‘Ergo-challenge’. Drie maanden op de ergometer, het indoor-roeiapparaat, om vooruitgang te boeken in techniek, snelheid en uithoudingsvermogen of om je te helpen bij je goede voornemens. En om te kijken of roeien wat voor je is.

Roeien is een complete body-workout. Ideaal om al je spiergroepen te trainen en overtollige kilo’s kwijt te raken. Roeien – op het water of op de ergometer – heeft een laag blessurerisico. Tenminste, als je het goed doet! Daarom organiseert de roeivereniging deze Ergo-challenge, die ze kunnen organiseren door de bestaande samenwerking met fitnesscentrum Fitland. Fitland stelt haar accommodatie en de ergometers beschikbaar.

Challenge
Gedurende drie maanden train je één keer per week onder deskundige begeleiding van trainers van Roeivereniging De IJssel. Aan het begin en aan het einde van de ‘uitdaging’ beoordelen ze de vorderingen; hoeveel sneller je kunt roeien. En minstens zo belangrijk: door dit drie maanden te doen heb je je techniek op de ergometer een stuk verbeterd! Zo haal je meer rendement uit je training en verminder je de kans op blessures. Roeien op de ergometer is ook een effectieve ondersteuning als je bezig bent met gewichtsverlies. Ga de uitdaging met jezelf aan.
De challenge start op 27 januari en is elke woensdagavond om 20:00 uur (bij voldoende animo is er een extra groep om 21:00 uur). De deelname kost eenmalig € 59,00 zonder verdere kosten. Je hoeft hiervoor geen lidmaatschap aan te gaan, na de challenge stopt het en ben je vrij om te beslissen of je door wilt gaan bij Kamper roeivereniging De IJssel en/of bij Fitland. Voor verdere info: instructie@roeiverenigingdeijssel.nl of telefoon 06 2122 6140.