Ruime nederlaag KHC

KHCKHC is tegen een ruime nederlaag aangelopen in de uitwedstrijd tegen SDV Barneveld.

Vanaf het begin zette KHC goed druk naar voren, en SDVB had het daar moeilijk mee. Na 9 minuten ging het echter mis, linksback Justin Drost wilde het allemaal te mooi doen, leverde de bal in en Jan Doornbos van de thuisclub wist wel raad met het buitenkansje. Daarna een fase waarin SDVB de baas was op het veld, KHC kwam tekort en dat kwam met name door slordig spel. SDVB had dan ook de beste kansen,

KHC kreeg net voor rust nog enkele kansen om op gelijke hoogte te komen. Zo wist de doelman de bal nog uit de hoek te slaan na een perfect genomen vrijeschop van Leroy Knol. Even later had Karim Gabara KHC op gelijke hoogte kunnen brengen maar zijn harde inzet ging rakelings naast. Na rust een gelijk spelbeeld, SDVB was de betere ploeg. In de 49e minuut wederom een blunder in de kamper defensie en opnieuw wist Jan Doornbos van de thuisclub wel raad met dit soort cadeautjes.

In de 52e minuut kwam KHC toch nog even in de wedstrijd, Burak Alp zond Tom Diender op de rechter flank weg. Zijn voorzet bereikte Leroy Knol, die vervolgend knap de 2-1 maakte. SDVD liep enkele minuten later al weer uit na kinderlijk uitverdedigen 3-1. KHC zat niet in de wedstrijd, en SDVB liep vervolgens uit naar 5-1 voorsprong. In de slotfase was het invaller Kevin Isidora die de einduitslag wat dragelijker maakte door de 5-2 te scoren.

Resumerend, een dik verdiende overwinning voor de ploeg uit Barneveld. Een kritische noot naar de Barnevelders, probeer een tegenstander geen kaarten aan te smeren want dat is niet zo sportief. En aan de Barneveldse reporter de noot geef niet altijd zo af op scheidsrechters. Ondanks het kleine opstandje na de 3-1 was het best een sportieve wedstrijd, en in mijn ogen floot scheidsrechter Assink uit Hengelo een prima wedstrijd.

Volgende week spelen we thuis tegen Deto uit Vriezenveen, eveneens een ploeg uit de top 4. KHC zal uit een ander vaatje moeten tappen, enkele spelers voetbalden op 4e klas niveau vanmiddag. De wedstrijd op Sportpark De Venen begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jansen uit Zwolle.
Man van de wedstrijd
Kevin Isidora

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*