woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportS.V.ZALK—H.T.C. 0—0 (Oefenwedstrijd)

S.V.ZALK—H.T.C. 0—0 (Oefenwedstrijd)

-

H.T.C. dat in de 3e klasse in de degradatie zone zit was de tegenstander en had weer wat oudgedienden van stal gehaald om waarschijnlijk de tweede helft van de competitie degradatie te ontlopen.

De scheidsrechter was niet komen opdagen en good old Frans Blankvoort nam het over en floot een degelijke wedstrijd, we waren blij dat we zo snel een vervanger konden vinden. In de eerste vijf minuten zette H.T.C veel druk en Zalk had het daar moeilijk mee, toch was het Zalk dat in de 8e min na een mooie aanval over meerdere schijven net naast schoot.

De strijd ging na verloop van de wedstrijd gelijk op en het betere veldspel kwam op naam van H.T.C maar tot uitgespeelde kansen kwam het totaal niet.
H.T.C. had opties een overwicht maar Zalk had de boel achterin aardig onder controle, zo waren er wat kansjes voor beide partijen maar van echt uitgespeelde kansen was geen sprake. De vaste keeper van Zalk Jim v d Wijk werd de 2e helft vervangen door Ralf Schrooten en het zelfde spelbeeld ging gewoon door, in de 52e min was er een schot van H.T.C dat net naast ging.

In de 55e min was er eerst een mooie aanval van Zalk met een schot van William Vos die hoog over ging, en in de zelfde minuut kwam er een mooie aanval van H.T.C, het spel golfde heen en weer en beide partijen gingen voor de winst. H.T.C. wisselde spelers en ook Zalk ( dat drie basis spelers moest missen) zette twee A spelers in Carsten en Jesper Esselink (neven) er kwamen 2 vrije trappen die van H.T.C. werd naast geschoten en die van Zalk werd door invaller Stephan v Ommen op de lat geknald. Er was nog een afstand schot van Simon v Halm maar de beste kans van de wedstrijd was er voor invaller Baltus (H.T.C) die na maanden van blessure leed een voorzet over kopte, zo bleef het bij een terecht gelijkspel.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen