HomeRegiosports.v.Zalk niet bij de les tegen v.v.Heerde

s.v.Zalk niet bij de les tegen v.v.Heerde

-

v.v.HEERDE—s.v.ZALK 5-1 BEKERWEDSTRIJD 29-08-2015

ZalkDerde klasser Heerde zette Zalk meteen onder druk en de verdediging had daar onvoldoend grip op, prompt kregen we een vrije trap tegen die fraai door onze keeper Berry Wagterveld uit het doel werd geranseld.
Maar in de 4e min kwam er een mooie aanval van Zalk met een prima voorzet van Stephan v Ommen maar iedereen miste de bal voor het doel.
In de 7e min was het al raak voor Heerde, Ben Hofstra liet zich makkelijk uitspelen op de achterlijn en de voorzet die volgde was precies op maat en zo stond het 1-0. Even later was er weer een fout in de verdediging en kon er een speler van Heerde zo doorlopen en daardoor stond het al na 11 minuten 2-0. De ploeg was niet goed bij de les en Heerde combineerde prima maar in de 13e min kreeg Jorit Schuur het op zijn heupen passeerde fraai een paar spelers en scoorde de 2-1.
Ik ging er eens goed voor zitten want na de 20e min. begon Zalk wat harder te werken en in de wedstrijd te komen. Er was in de 33e min een drink pauze en prompt daarna werd het spel weer wat minder.
Er kwam een wissel Jonathan Kroon raakte geblesseerd en Jesper Esselink werd zijn vervanger tot overmaat van ramp was er vlak voor rust nog een misverstand tussen laatste man Mark Land en keeper Berry Wagterveld en prompt kopte Mark over de keeper in eigen doel zo stond het 3-1.
Na de rust was en bleef Heerde de betere ploeg Zalk zat niet echt in de wedstrijd en de tegenstander speelde geduldig de bal rond Stephan van Ommen liet zich nog verrassen door de buitenspeler en ook deze gaf nog een prima pass en daaruit werd gescoord 4-1.
Zalk stelde er nog wel wat tegen over Michel Hamer gaf nog een mooie voorzet met een kopbal van Jorit Schuur en even later schoot Simon v Halm nog op doel maar beide keren werd de bal door de keeper van Heerde van de lijn gehaald. Zalk probeerde het wel maar was erg slordig in de passing, Hendri Vinke werd gewisseld en Jandirk v Pijkeren kwam er in maar de betere kansen waren voor Heerde.
Mark Land kreeg nog geel en ook Stephan v Ommen (commentaar op de leiding) van de erg streng fluitende scheidsrechter en in de 80e min liep Heerde uit naar 5-1 via een zeer goed lopende aanval.
En vlak voor het eindsignaal kwam Jorit Schuur nog met een prima voorzet maar invaller Aart Schreuder hij kopte de bal tegen de keeper van Heerde aan, de tegenstander was de betere ploeg en de terechte winnaar.