zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportS.V.ZALK—s,HEERENBROEK 0—0

S.V.ZALK—s,HEERENBROEK 0—0

-

 

Dit is nog steeds een echte derby… Het begon in de 2e min met een kans voor Zalk en in de 4e min een kans voor s,Heerenbroek, het spel golft op en neer en kansjes waren er voor beide partijen.

In de 8e min was er eindelijk een mooie aanval van Zalk mooie pass van Aart Schreuder op Stephan v Ommen maar deze kans werd niet benut, direct daarna was er een levens gevaarlijke counter en daar kwam Zalk goed weg.
In de 12e min was er een goed schot van Simon v Halm maar deze ging naast, het bleef erg onrustig en ook rommelig met kansjes over en weer.

Het ging bij veel spelers allemaal veel te gehaast en er zat weinig overleg en samenhang bij beide ploegen er kwam nog een kansje voor s, Heerenbroek. En in de 32e en 36e minuut nog twee kansjes voor Zalk na goed doorzetten van Leroy Penninkhof maar van goed voetbal was geen sprake wel was er veel strijd.

Na de thee ging het eigenlijk op dezelfde voet door, veel strijd maar matig voetbal, in de 51e min kwam er wel een fatsoenlijke aanval via Simon v Halm, Aart Schreuder, daarna kreeg Roel Vinke een behoorlijke kans. Er kwam nog een goed schot van Sander Vinke die de bal ineens op de slof nam maar net naast schoot, en s,Heerenbroek kwam in de 62e min met een daverend schot dat over ging. Daarna kwamen bij beide partijen de nodige wissels i.v.m. een aantal lichte blessures.
De scheidsrechter Dhr. Maat trok nog de nodige gele kaarten voor beide partijen en Zalk probeerde met veel druk nog de overwinning binnen te halen.
Toch kreeg Zalk nog door invaller William Vos een beste kans om op voorsprong te komen, maar vlak voor het einde van de wedstrijd was het s,Heerenbroek die de beste kansen kreeg om met de overwinning naar huis te gaan.
Invaller Jurjen Hofstra kreeg nog twee keer geel (dus rood) de uitslag was terecht een gelijkspel.
Dit was voor Zalk erg teleurstellend, het goede spel van voor en direct na de winterstop is wel een beetje verdwenen en het geloof in eigen kunnen lijkt over te zijn. De ploeg begint elkaar verwijten te maken en dat komt het spel zeker niet ten goede!

RESERVE:
Arjen v Pijkeren (keeper)
William Vos voor Aart Schreuder.
Jurjen Hofstra voor Stephan v Ommen.
Jandirk v Pijkeren voor Leroy Penninkhof.
Gele Kaarten:
S,Heerenbroek 2 X
Georgie Huisman 1 X
Jandirk v Pijkeren 1 X
Jurjen Hofstra 2 X geel (rood)

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen