S.V. Zalk – V.S.W. 5-2

Zalk startte de wedstrijd met enige wijzigingen in verband met wat blessures, de aftrap was ook wat later ;De scheidsrechter had de bal en zijn fluit vergeten mee te nemen uit de kleedkamer. Na nog geen 2 minuten stond Zalk al met 1-0 voor door een doelpunt van Remond Abma die in de basis startte en van rechts keihard de bal na een goede aanval in het doel schoot.

Na zo’n 8 minuten ging de strijd gelijk op V.S.W. bleef keihard knokken hoogstaand was de wedstrijd niet het bleef erg rommelig, zo was er een schotje van Jorik Schuur op aangeven van Gerben Hamer. Maar in de 16e min. was er een goede aanval met een prachtige voorzet van Michel Hamer op Jorik Schuur die beheerst de 2-0 scoorde, Zalk begon beter te voetballen maar ineens sloeg de wedstrijd om.

In de 26e minuut was er een afstandsschot die Keeper Berry Wagterveld niet onder controle kon krijgen en de spits van V.S.W. Maikel Frijlink was er als de kippen bij om er 2-1 van te maken. Zalk ging te veel in het spel van V.S.W. mee en Remond Abma kreeg nog geel, in de 42e minuut beoordeelde de scheidsrechter hands in het strafschopgebied terecht gaf hij een penalty voor Zalk die Jorik Schuur via de handen van de keeper raak schoot 3-1.

Na de rust probeerde Zalk het spel na zich toe te halen maar er viel een belachelijk doelpunt uit een vrije trap, de doelman Berry Wagterveld probeerde( in het strafschop gebied) een botsing tussen twee spelers te sussen en Ruud de Rooij profiteerde er van om de bal ineens in het doel te schieten 3-2.

Georgie Huisman was in het team gekomen om meer rust te brengen en V.S.W. zette nog een tandje bij en Zalk ging erg rommilig voetballen, er vielen bij V.S.W 3 gele kaarten waaronder 2 voor dezelfde speler Lesley Lijster die er met rood van af moest, erg dom en ook tot ergernis van zijn team genoten.

V.S.W. werd terug gedrongen maar met 10 spelers en Zalk lukte het niet om rustig te combineren en zo tot een doelpunt te komen er werd teveel de lange bal gebruikt en men maakte te weinig gebruik om de bal rond te spelen.

Af en toe kwam V.S.W. er snel uit en kwamen er kleine kansjes door foutjes in de achterhoede van Zalk, Zalk kreeg ook mogelijkheden maar pas in de 84e min was het dan zo ver er kwam een mooie aanval van Zalk over meerdere schijven en Michel hamer maakte er 4-2 van. Het spel was gespeeld er was nog een schot van Zalk net naast en een knal van V.S.W. op de lat en opeens was daar weer Remond Abma die met een droge knal in de bovenhoek Zalk naar 5-2 schoot.

Als Zalk rustig blijft en leert geduldig op balbezit te spelen is het best een leuke ploeg maar het gaat vaak veel te gehaast en er wordt te vaak te snel diep gespeeld.

Gele Kaarten:

Remond Abma( ZALK) Justiena Vieler (V.S.W.)2 X Leslie Lijster (V.S.W.rood)

Wissels:

Carsten Esselink voor Jonathan de Kroon.

Georgie Huisman voor Jandirk v Pijkeren

Simon van Halm  blessure

Gerit de Weerd    blessure

Jeremy v Dijk   afwezig.

Doelpunten Zalk: 

Remond Abma 2 X

Jorik Schuur 2 X

Michel Hamer 1 X

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*