donderdag, maart 28, 2024

HomeRegiosportS.V.ZALK—W.H.C. 2 0-0...

S.V.ZALK—W.H.C. 2 0-0 Oefenwedstrijd

-

W.H.C. startte fel en keeper Jim v d Wijk de keeper van Zalk moest twee reddingen verrichten, na 6 minuten volgde er en mooie combinatie en Aart Schreuder deze kreeg de kans om de score te openen. Daar bleef het niet bij in de 10e min was er een goede onderschepping van Carsten Esselink en nu was de kans voor Michel Hamer die helaas naast schoot.

In de 16e min was er na goed samen spel een aanval over links van W.H.C. de rechterspits kreeg een dot van een kans maar schoot over. Simon van Halm schoot voor Zalk nog een keer over en even later kwam er van links (Michel Hamer)een prachtige voorzet en Aart Schreuder schoot tegen Jasper Kuiper de keeper van W.H.C aan.  Er kwam een periode dat Zalk de iets betere ploeg was met de nodige kansen maar de keeper van W.H.C. Jasper Kuiper groeide uit tot de man van de wedstrijd en stond heel alert te keepen.

Na de rust kreeg Zalk veel minder kansen en werd het na de nodige wissels wat rommeliger, W.H.C. kreeg ook nog wat kansjes en de scheidsrechter Dhr.Maat besloot dat Leroy terecht gewisseld moest worden na een flinke overtreding. De tweede helft was beduidend minder dan de eerste helft en eigenlijk had de wedstrijd wat kansen betreft op 4-4 moeten eindigen, conclusie er is nog veel werk voor de trainers Jan Hooisma en Koen Buikema van Zalk.