dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurSchrijf je in voor de Podiumroute Spanje-Portugal!

Schrijf je in voor de Podiumroute Spanje-Portugal!

-

Op woensdag 19 februari kunnen belangstellenden deelnemen aan de Podiumroute Spanje-Portugal. De route start om 18.30 uur vanuit de Stadsgehoorzaal Kampen. De route wordt voor de tweede keer georganiseerd en is onderdeel van het Cultureel Voorjaar Festival Kampen.

Belangstellenden maken onder fantasievolle begeleiding een rondje langs diverse podia in Kampen. Talentvolle leerlingen van Quintus verzorgen sfeervolle bijdragen op het gebied van theater, dans, beeldende kunst en muziek. De toegang is gratis, wel zijn er toegangskaarten nodig om deel te nemen. Aanmelden kan via in**@qu***********.nl. of via 038 33 71 200. Meer info over de podiumroute lees je op www.quintuskampen.nl. De kaarten zijn vanaf maandag 10 februari af te halen bij de administratie van Quintus.

De geplande voorstelling van het Internationaal Dans Theater, na afloop van de route, is vervallen! Hiervoor in de plaats treedt de Portugees/Spaanse band Luzazul op. De voorstelling start om 20.15 uur. Luzazul staat voor passie, vreugde en melancholie. Volgens het muziekblad ‘OOR’ is Luzazul: ‘een geslaagde samensmelting van Kaapverdiaanse klanken, flamenco gitaarspel en broeierige Braziliaanse zang’. De algemene toegangsprijs is € 15,-. Kaartjes zijn te verkrijgen via de Stadsgehoorzaal Kampen. Deelnemers aan de podiumroute betalen € 10,- voor deze voorstelling. Wees er op tijd bij, er zijn een beperkt aantal kaartjes beschikbaar!

Quintus-logo

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen