Seizoen Vox Five weer van start; zangliefhebbers welkom

Vanaf maandag 7 september laten de koorleden van Vox Five weer letterlijk van zich horen. Dan start alweer het achtste seizoen van dit vijfstemmig koor, dat doorgaans 1x per veertien dagen op de maandag repeteert.

Heb je altijd al in een koor willen zingen of wil je eens proeven hoe het is om in een leuk en gevarieerd koor te zingen, dan ben je van harte welkom, zowel mannen als vrouwen. Om bij Vox Five te zingen is geen bijzondere muziekkennis of zangvaardigheid vereist. Ook wordt er niet van bladmuziek gezongen; nummers worden door leden ingestudeerd met behulp van MP3-tjes.
Deelname aan één van onze repetities verplicht je tot niets, maar geeft je de mogelijkheid kennis te maken met de sound van Vox Five en te ervaren hoe leuk en ontstpannen samen zingen eigenlijk is. De repetitie van 7 september begint om 19.45 uur en vindt plaats bij ATK Kofferbak, Ambachtsstraat 21, Kampen.

voxfive
foto Vox Five in concert met Southern Wind (Israël)

Vox Five is in september 2008 opgericht vanuit de filosofie ‘Je hoeft niet te kunnen zingen om bij een koor te komen, want zingen kun je leren’. Het gaat er vooral om lekker met elkaar muziek te maken en daaraan heel veel plezier te beleven. Onder leiding van dirigent en muzikaal genie Anton Jansma zingt Vox Five vette pop- en rocknummers maar ook gevoelige ballads uit de jaren zestig tot nu. Dat varieert van nummers van Michael Jackson, Queen en The Beatles tot Adèle, Fun en Gavin Degraw.
In de zeven jaar van zijn bestaan is een stevig Kamper koor opgebouwd met een breed repertoire. De laatste paar jaar is de focus vooral gelegd op ontwikkeling en uitbouw van het koor en ook dit seizoen zullen er weer nieuwe stappen worden gezet. Niet alleen zangtechnisch, maar ook op het gebied van koorpresentatie en uitstraling. Op 12 september wordt hieraan op bijzondere wijze invulling gegeven tijdens een gezellige en leerzame startdag. En hoewel de temperatuur de afgelopen weken nog niet echt aanleiding gaf, zal het koor tijdens deze startdag ook beginnen met het instuderen van het nieuwe kerstnummer!

Mensen die graag bij een koor willen zingen en met Vox Five kennis willen maken, zijn 7 september of één van de andere repetitieavonden van harte welkom. Zie voor uitgebreide informatie: www.voxfive.nl.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*