Selectie 3e divisie GV Dos Kampen turnt tweede plaatsingswedstrijd

Op zaterdag 17 december  turnden vijf turnsters in Hengelo hun tweede plaatsingswedstrijd voor de derde divisie. Eline Bottenberg (pupil 1 N3), Meri van Dijk (pupil 2 N3), Julia de Leeuw (jeugd 2 E), Alisha Pikkert (jeugd 2 E) en Sterre Vergeer (senior C) deden in deze provinciale wedstrijd mee namens GV Dos Kampen.

Op verschillende toestellen werden mooie resultaten behaald. Eline Bottenberg werd knap 1e op sprong. Alisha Pikkert werd 5e op vloer en turnde ook op de andere toestellen binnen de top tien. Dat leverde haar een 8e plaats op in het eindklassement van haar niveau. De andere turnsters lieten ook persoonlijke overwinningen zien en eindigden in de tweede helft van het klassement.

Deze wedstrijd is het tweede kwalificatie-moment voor de districtsfinale en landelijke wedstrijden later dit jaar. Begin volgend jaar is er nog een plaatsingswedstrijd. Op basis van de beste resultaten wordt de doorstroming bepaald.

Wil jij ook weten of gymmen of turnen iets voor je is? Doe dan een keer mee. Bij GV DOS Kampen  kun je zowel recreatief turnen als selectie turnen. Meisjes met talent kunnen gevraagd worden voor de selectiegroep. Meer informatie is te vinden op de website van GV DOS Kampen www.gvdos-kampen.nl/.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*