dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportSelectie wedstrijd Hofvlietvilla-bokaal in Genemuiden

Selectie wedstrijd Hofvlietvilla-bokaal in Genemuiden

-

Afgelopen Vrijdag en zaterdag werd de laatste selectie wedstrijd van De Hofvlietvilla-bokaal in Genemuiden bij de Zwartewaterruiters. Zowel pony- als paarden ruiters deden hun best om hun beste proef en tevens hun laatste kans om tot de finale toegelaten te worden.

Vrijdag avond is Annelotte Felix gestart met haar topper Nadira. In de klasse L2/M1. Annelotte Felix reed een mooie eerste proef die goed was voor de tweede prijs. Daarmee plaatste zij zich tevens voor de finale.

Zaterdag startte Sophie Riezebos met haar Mulan in de klasse M2 en kon twee maal een goede proef neerzetten. De jury waardeerde dit met 192,5 punten voor de eerste proef en voor de tweede proef kreeg de combinatie 196 punten. Tijdens de prijsuitreiking mocht Sophie Riezebos naar voren komen voor de 2e en de 1ste prijs.

In de Klasse M2 werd er overdag nog een strijd gestreden bij de paarden voor een finale plek. Maar om daar te mogen rijden moesten eerst de proeven goed verreden worden en eventueel gewonnen. Bij de eerste proef wist Jorita Meuleman met Lady Leatherdael de 2e plek te pakken. Nikki Smeman deed dit bij de tweede proef met Kardashian. Beide dames mochten ’s avond terug komen om in de finale te rijden.

De finale werd goed bezet door o.a. de 3 ruiters van de Deltaruiters. Annelotte Felix, Nikki Smeman en Jorita Meuleman probeerden alle drie hun beste resultaat neer te zetten. Maar de concurrentie is moorden en weet je daar maar eens staande tussen te houden. Nou dat lukte Annelotte Felix goed samen met Nadira, want zij wist de finale met 73,1% te winnen! De tweede plek wist Nikki Smeman met Kardashian te bemachtigen. Knap gedaan allemaal.

Annelotte Felix met Nadira, winnaars van de Hofvlietvilla-bokaal  (eigen foto)

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen