donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurSerie korte juni-cursussen

Serie korte juni-cursussen

-

Ontspanning, plezier, ontmoeting of jezelf ontwikkelen: het kan allemaal bij Quintus. Nog voor de zomervakantie aan de slag? In juni start bij het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 de laatste serie korte cursussen van dit seizoen!

Muziek, dans, theater, beeldende kunst: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom op het juniprogramma: Dansen met je baby, Baby- en Peutermuziek, Peuterdans, Kinderzomeratelier, Reis door het lichaam en gratis Muzikale Speeltuinen.

Voor jongeren en volwassenen zijn er korte cursussen en workshops Dans (Hiphop, Commercial Dance en Jazz), Zeefdruk, Etsen, Monoprint, Legodruk, Putdeksel Printing, Sjabloondrukken met Inkt, Landschapschilderen, Dieren Portretteren en meer. Voor jong en oud én leuk om samen te doen zijn de Grafiek Familiedag en de zomerse Theaterdag in het Park (inclusief picknick).

Voor meer info of inschrijven kijk je op quintuskampen.nl. Daar vind je tevens alle info over het Open Huis op zaterdag 1 juni en binnenkort ook het nieuwe cursusprogramma 2024-2025. Vragen? Neem contact op via info@quintuskampen.nl of tel. 038-3371200.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen