donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportSet-Up verliest van koploper

Set-Up verliest van koploper

-

Op zaterdagavond 19:00 uur stond de thuiswedstrijd van Set-Up IJsselmuiden tegen Dros-Alterno uit Apeldoorn op het programma. Set-Up mocht het opnemen in eigen huis tegen de koploper.

De eerste set ging van start. De mannen uit IJsselmuiden wisten dat ze vanaf het begin alles moesten geven om een kans te maken tegen het ervaren team uit Apeldoorn. Dat gebeurde.
Er werd mooi side-out spel neergezet. Beide ploegen hadden een goede opslag en pass, waardoor de spelverdelers de aanvallers goed vrij konden spelen. Alterno kreeg een voorsprong door een paar kleine fouten van de IJsselmuidenaren, maar al snel kwam Set-Up terug met een goede punten serie. Uiteindelijk was Alterno boven de 20 toch de betere partij en zij wisten de set naar zich toe te trekken. De eerste set eindigde in een stand van 22-25.

De tweede, derde en vierde set is Set-Up blijven strijden. Het was een mooie pot om te zien, maar helaas zat een overwinning er echt niet in.

De sets eindigden in standen van 13-25, 15-25 en 17-25.

Volgende week zal Set-Up het in Deventer opnemen tegen Avior.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen