HomeRegiosportS,Heerenbroek - S.V.ZALK 2-4

S,Heerenbroek – S.V.ZALK 2-4

-

voetbal

Dik verdiende overwinning Zalk

Zalk ging vanaf het begin in de aanval, in de 4e min speelde Simon v Halm zich vrij en schoot op het doel, pas na 10 minuten kwam s,Heerenbroek voor ons doel en het was direct een kansje.

Toch bleef Zalk de aanval zoeken dat resulteerde in een combinatie met een afzwaaier van Leroy Penninkhof, zo was er een kans in de 18e min na goed doorzetten van Karl Spillane hij schoot naast.

In de 30e min was het dan wel raak na goed doorzetten van Sander (of er sprake van een overtreding was weet ik niet) ging Aart Schreuder alleen op de keeper af en die scoorde de 0-1.

Er was bij s,Heerenbroek een sliding waar ik zeker voor gefloten zou hebben (twee gestrekte benen) maar de scheidsrechter liet doorspelen, en plotseling was het in de 35e min 0-2 Simon v Halm speelde zich prachtig vrij en schoot fraai raak.

Maar in de 40e min werd er een hoge bal van links voor het doel geslingerd en prompt stonden twee spelers van s,Heerenbroek geheel vrij, Gert Kwakkel scoorde de 1-2 en Zalk was een beetje de kluts kwijt.

De scheidsrechter liet nog een tijdje doorspelen en er was nog een mooie combinatie van Simon met een schot van Robin Haverkamp, maar dat schot was te zacht.

Na de rust ging Zalk door met aanvallen want in de 50e min zette Karl Spillane op rechts goed door en kopte Simon v Halm over het doel.

Dezelfde Karl zette in de 65e min goed door en werd aangetikt in het strafschop gebied maar de bal werd niet op de stip gelegd, toch werd het even hierna 1-3, een vrije trap van Aart ging naar Simon en die weer naar Karl, de bal ging voorlangs maar Sander Vinke was er als de kippen bij en scoorde de 1-3.

Er volgende nog een vrije trap en een gele kaart voor Leroy Penninkhof en even later kreeg Hendri Vinke nog een beste tik op zijn enkel, verder was er nog een goede actie tussen Aart en Karl helaas leverde dat geen doelpunt op.

In de 85e was het dan wel raak een mooie diepte pass van invaller Gerjo Vijge op Karl Spillane en deze scoorde de 1-4, en er was nog uit een corner een kopbal van Aart Schreuder op het doel.

De scheidsrechter Dhr.Pekaar die voor praten wel geel gaf (Robin Haverkamp) maar niet voor een paar flinke overtredingen floot een matige wedstrijd, en liet nog een poosje doorspelen.

Er was nog een handsbal van een s,Heerenbroek speler die naar de bal stompte richting ons doel (niet gezien), en een doelpunt van Gertjan Klein die in blessuretijd in eigen doel kopte 2-4.

Al met al een dik verdiende overwinning op een zeer matig kleiveld.