Sijvert de Boer nieuwe trainer/coach Zalsman/Reflex Kampen D1

Nadat aan het eind van het vorige seizoen de huidige trainer Hans Verstappen heeft aangegeven te starten met zijn laatste seizoen bij de hoofdmacht van Reflex, kan de club deze week zijn opvolger aan de damesselectie en de rest van de vereniging presenteren. Komend seizoen staat de uit Zwolle afkomstige trainer Sijvert de Boer voor de jonge talentvolle groep die momenteel knokt tegen degradatie in de onderste regionen van de 1e divisie A.

trainer reflex dames

De huidige trainer/coach van het 1e damesteam van Flash Nieuwleusen is erg in zijn nopjes met deze nieuwe uitdaging. Sijvert de Boer: “Reflex Kampen is een mooie club met een rijke historie en het eerste damesteam speelt op een hoog niveau. Dat is voor iedere coach natuurlijk een geweldige uitdaging!”
De Technische Commissie en het bestuur van Reflex zijn uitermate blij met de komst van Sijvert naar Kampen. Voorzitter Technische Commissie Mariska van Mierlo verwoordt: “Sijvert heeft bewezen met een jonge groep speelsters te kunnen werken en daar een team van te kunnen mtrainer reflex dames 2aken. Daarnaast heeft hij veel focus op jeugd binnen de verenigingen waar hij werkt en zal dan ook bij Reflex naast het 1e dames team een jeugdteam gaan trainen. De opleiding van eigen (jeugd) talenten is een belangrijk speerpunt binnen Reflex voor de (nabije) toekomst.”
De jeugd van Reflex Kampen zit de laatste jaren weer in de lift, waarbij de jeugdafdeling van de club elke maand nieuwe mini’s (leeftijd 6 – 12 jaar) mag verwelkomen
Sijvert de Boer heeft getekend voor 1 seizoen moet de intentie van beide partijen van nog eens 2 seizoenen.