Single release Molenbroeders in De Moriaan

 

De Molenbroeders presenteren vrijdag 12 november hun nieuwe single in De Moriaan. Voor de single release hebben Herman en Nico van der Molen meerdere artiesten bereid gevonden om er echte Hollandse feestavond van te maken.

Herman en Nico hebben de vaart er aardig in zitten, eerder dit jaar kwam het liedje Lekker gewoon in de zon! al uit. Deze keer hebben De Molenbroeders meerdere artiesten uit het Nederlandstalige genre bereid gevonden op te treden in De Moriaan; Jordi Pleijsier, Het IJsselduo, Nathanaël Bos en Peter Veestra.  De presentatie wordt verzorgd door Raymond Smit.

Kortom: Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige, muzikale avond!

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur voor € 10,00 , in de voorverkoop zijn de kaarten voor € 7,50 verkrijgbaar bij De Moriaan, Vishandel Nico van der Molen of telefonisch via: 06 – 29 73 00 10. De deur is geopend vanaf 19:00, en de feestavond duurt tot 0:00. Vanwege de geldende corona-maatregelen is een corona-toegangsbewijs (QR-code) verplicht. Voor het maken van een testafspraak kunt u terecht op: https://www.testenvoortoegang.org/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*