Sinterklaas Kampen brengt Sinterklaasshow: De sleutel van het paleis.

 

Sinterklaas Kampen houdt op zaterdag 27 én zondag 28 november een voorstelling genaamd: ‘De sleutel van het paleis’ in Meet-point partycenter in Kampen. 

De beide middagen zullen staan in het teken van dansen, zingen en feesten! Een écht feest voor iedereen! Maar let wel goed op, niet iedereen heeft goede bedoelingen bij de show. Boeven hebben namelijk ook gehoord dat de Sint met zijn Pieten aanwezig zijn…

Halverwege de show is er nog een pauze waarbij je wat drinken én een snackje krijgt, na afloop ontvangt iedereen ook nog een attentie.

Kom jij ook gezellig kijken bij Meet-Point aan de veerweg 5 in Kampen? Een kaartje kost maar € 7,50 voor kinderen en volwassenen, kaarten zijn te bestellen door te mailen naar: sinterklaaskampen@hotmail.com.  Op zondag 28 november zijn Kampenonline en RTV IJsselmond aanwezig om opnames te maken van de voorstelling, welke later worden uitgezonden.

Meer informatie over de tijden van de shows, Sinterklaas Kampen én de pieten kunt u vinden op de facebookpagina van Sinterklaas Kampen: https://www.facebook.com/sinterklaaskampen.nl


Vorig jaar verzorgde Sinterklaas Kampen de Sinterklaasbingo, welke bij KampenOnline en op RTV IJsselmond was te volgen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*