dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportSpannende korfbalwedstrijd van DOS tegen de Granaet

Spannende korfbalwedstrijd van DOS tegen de Granaet

-

Zaterdag speelde KV DOS Kampen/ Unique Waterontharders uit tegen De Granaet in Dokkum. Na een lastige pot weet toch DOS de wedstrijd naar zich toe te trekken en de 2 punten terug mee te nemen naar Kampen. Met een stand van 17-19 floot de scheidsrechter J.A. Schaafsma de wedstrijd af.

DOS begon niet scherp en de ploeg stond daardoor al snel achter met 2-0. De stand tussen beide ploegen ging vervolgens gelijk op: 3-3, 5-5, 6-6. Met een stand van 11-8 ging DOS uiteindelijk met een voorsprong de rust in. De ploeg uit Dokkum wist zich tot de 13-13 terug te knokken waarop volgend DOS weer terug kwam op een kleine voorsprong van 13-16 door onder andere twee mooie treffers van Dennis van Putten. De slotfase van de wedstrijd was spannend De Granaet wist nog tot een punt verschil bij te blijven maar het lukte de ploeg niet om dit door te zetten. Met een stand van 17-19 floot de scheidsrechter de wedstrijd af.

“Aanvallend zakken we in mijn ogen door de ondergrens heen. De scherpte in de afronding was niet aanwezig. Daardoor maak je het jezelf moeilijk. Op naar volgende week. De laatste wedstrijd waarin we ons nog één keer kunnen laten zien voor ons trouwe publiek in de zaal. Daar gaan we van genieten!” Aldus Micheal Jongman, hoofdcoach van DOS.

Volgende week mag KV DOS Kampen/ Unique Waterontharders zich klaar gaan maken voor de laatste zaal thuiswedstrijd tegen De Parabool om 20.15 in sporthal De Reeve in Kampen.

Doelpunten: Wichard van der Kolk 7x, Dennis van Putten 6x, Matthijs Bastiaan 2x, Iris van Dijk 2x, Laureen Kok 1x, Nouk Petersen 1x

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen