Speelmiddag voor kinderen op Bregittenplein

Speelmiddag Bregittenplein

KAMPEN – In en rondom de speeltuin van het Bregittenplein houdt de Nederlands Gereformeerde Kerk op woensdag 25 mei een speelmiddag. Kinderen tot en met tien jaar zijn hartelijk welkom om mee te doen.

Het plein wordt omgetoverd tot een leuke speeltuin met voor ieder wat wils. “Onze kerk wil meer naar buiten”, zegt dominee Frank Bruintjes. “Daarom organiseren we nu voor het eerst een speelmiddag voor alle kinderen die willen komen.”

Kinderen tot en met tien jaar kunnen tafeltennissen, kegelen, stoepkrijten en pittenzakjes gooien. Voor de jongsten zijn er speeltoestellen. Knutselen kan ook. Afhankelijk van hun leeftijd maken de kinderen leuke spinnen, pompoenvogeltjes of vriendschapsbandjes. Het plein wordt gezellig aangekleed en er is leuke muziek te horen. Natuurlijk krijgen de kinderen ook limonade met wat lekkers.
De speelmiddag op het Bregittenplein – nabij Quintus – duurt van 13.30 tot en met 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Bij slecht weer wordt de activiteit afgelast. Facebook: Speelmiddag Bregittenplein.