Sponsorloop Power 4 Nikai 4 Life voor beklimming Stelvio groot succes

Sponsorloop Power 4 Nikai 4 Life voor beklimming Stelvio groot succes

De sponsorloop die Team power 4 Nikai 4 Life heeft gehouden op zaterdag 26 juni – ter voorbereiding op hun uitdaging, de beklimming van de Stelvio – is een groot succes geworden.

Tientallen mensen hadden zich opgegeven en ging tussen 09.00 – 09.30 uur van start voor hun 5 of 10 km wandelen of hardlopen. Team power 4 Life (Ingrid, Lydia, Alice en Annet) hadden zelf de route uitgezet en lokale bedrijven zoals AH – lovinkstraat, Uitgekookt en Thuisfruit.nl hadden de sponsoring van het drinken (koffie/flesjes water) en appels voor hun rekening genomen.

Alice van Power 4 Nikai 4 Life: “Het was niet alleen een groot succes, omdat mensen onze steunden in onze missie om de Stelvio te beklimmen en daarmee geld op te halen voor Stichting Nikai 4 Life. Maar ook omdat mensen zowel vanuit Kampen, Zwolle en omgeving het geweldig vonden om het Reevediep op deze manier te ontdekken. Een ware promotie voor de stad Kampen. Inge en Annet vullen aan: Ook leuk om te zien dat er ook nog geïnteresseerden waren die samen met ons die geweldige Alpenreus willen beklimmen. Inschrijven kan nog tot 14 juli.

Lydia: “Met dit evenement hebben we maar liefst 630 euro ingezameld, een geweldige bijdrage en boost voor onze uitdaging: “De beklimming van de Stelvio op zaterdag 28 augustus”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*