Spoor van vernielingen in de Kamper binnenstad: € 1300,- uitgeloofd voor de gouden tip

Foto: Facebookpagina Binnenstad Ondernemers Kampen.

Zaterdagmorgen zijn door meerdere ondernemers van de binnenstad vernielingen van hun eigendommen aangetroffen. Onder andere lantaarns en plantenbakken in de binnenstad moesten het ontgelden. De BOK heeft een gouden tip van € 1300,- uitgeloofd.

Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK) deelde dit op hun Facebookpagina. Op de bijgesloten foto’s is te zien dat er meerdere plantenbakken vernield zijn op de oudestraat. Later kwamen er beelden bij van vernielde lantaarns van De Bastaard. Langs de schepen aan de ijsselkade zijn ook sporen aangetroffen valt te lezen in de reacties onder het bericht. Onder andere De Sudwester heeft ongenode gasten gehad aan boord, welke een rotzooi hebben gemaakt aan boord van het schip.

Aanvankelijk heeft de BOK een beloning uitgeloofd van € 1000,- voor de gouden tip welke tot de dader(s) leidt, waarop De Summertime de beloning heeft verhoogd met €300,-. Het totaal van de gouden tip is daarmee op € 1300,- gekomen.

Mocht de verantwoordelijke niet publiekelijk bekend willen worden, dan kan deze zich melden bij de politie:”Camerabeelden worden onderzocht, dader kan zich ter voorkoming van publicatie melden bij de politie” aldus BOK.

Meerdere plantenbakken zijn vernield. Foto: Facebookpagina Binnenstad Ondernemers Kampen.

 

Vernielingen bij De Bastaard. Foto: Facebookpagina Binnenstad Ondernemers Kampen.

 

Meerdere plantenbakken zijn vernield. Foto: Facebookpagina Binnenstad Ondernemers Kampen.

 

 


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*