Sport jij al bij sportvereniging Zalk?

Sport jij al bij sportvereniging Zalk?
Wil jij op een leuke en sportieve manier fit worden of blijven? Wil jij gebruik maken van goede faciliteiten? En onderdeel zijn van een bloeiende sportvereniging? Kom dan sporten bij sportvereniging Zalk!

Sporten bij sportvereniging Zalk is voor iedereen. Voor iedere leeftijd en voor iedere conditie. Op de andere kant van deze flyer zie je welke sporten er allemaal zijn. Heb je zelf een idee voor een andere sport? Dan kun je dit als lid inbrengen in de verenging. Dan kijken we samen wat er kan.

Lid zijn van sportvereniging Zalk is meer dan sporten alleen. Je bent onderdeel van een gezellige en ondernemende vereniging. Naast sporten zetten leden zich in om de vereniging gezond en vitaal te houden. En na het sporten praat je natuurlijk na onder het genot van een hapje en drankje in de kantine.

Kom langs!
Wil je graag lid worden? Of eerst eens komen kijken? Kom gerust langs op een van de sportavonden. Voor meer informatie kijk op www.svzalk.nl of mail naar info@svzalk.nl

Ook als je op een andere manier betrokken wilt zijn bij de vereniging bijvoorbeeld als trainer of vrijwilliger kun je altijd contact opnemen. En uiteraard zien we je ook graag als supporter bij wedstrijden of andere activiteiten.

Tot snel!

Ingezonden bericht


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*