Spreekuur Cultuurfonds Kampen

Afgelopen kwartaal hebben vier projecten een bijdrage ontvangen.

Het Cultuurfonds Kampen is een fonds op naam dat ondergebracht is bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Voor projecten op het gebied van kunst en cultuur die in de gemeente Kampen plaatsvinden, kan een financiële bijdrage worden aangevraagd. Aanvragen voor het vierde kwartaal 2016 moeten voor 1 november zijn ingediend bij het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel.

Het Cultuurfonds Kampen is een fonds van en voor cultuur in de gemeente Kampen.
In aanmerking voor een financiële bijdrage komen vernieuwende projecten die de cultuurdeelname in de gemeente Kampen vergroten, zich onderscheiden als het gaat om amateurkunst, streven naar samenwerking tussen instellingen, amateurkunst en professionals, en stad Kampen, IJsselmuiden en alle kernen als een aantrekkelijke bruisende en levende gemeente op de kaart zet.

Het Cultuurfonds Kampen houdt een keer per maand een spreekuur in het Stedelijk Museum Kampen. Bij een van de ambassadeurs van het Cultuurfonds Kampen kan men dan terecht met vragen over het Cultuurfonds Kampen.
De volgende informatiebijeenkomst is op zaterdag 10 september van 10 tot 12 uur. Daarna is er een spreekuur op zaterdag 8 oktober. Op zaterdag 8 oktober zal er tijdens het spreekuur een workshop worden gegeven over het begroten van projecten die een relatie hebben met kunst en cultuur.

Projecten die in het tweede kwartaal een bijdrage vanuit het Cultuurfonds Kampen ontvingen zijn: Beeldentuin van Stichting IJsselheem Holding, de tentoonstelling Goed nieuws van het Ikonenmuseum Kampen, Hanzebank van de Stichting ARTicipatie en de Openingsweek van de Stadskazerne.

Voor meer informatie over het Cultuurfonds Kampen of ter voorbereiding van een aanvraag kan men contact opnemen met cultuurmakelaar Eléon de Haas, info@cultuurmakelaar.com of 06-23040169.

CrQczZNWIAAcetu


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673