dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurStadswandeling Cultuurzien ‘Vorst in Kampen’.

Stadswandeling Cultuurzien ‘Vorst in Kampen’.

-

Zaterdag 26 oktober gaat cultuurZIEN weer op stap door Kampen. Thema van de wandeling is vorstelijke bezoeken aan Kampen. Startpunt van de stadswanding is de Botermarkt en de deelnamekosten bedragen € 6, – p.p.(met biebpas €  5, -).

Oktober is de Maand van de Geschiedenis en heeft dit jaar het thema Vorst en Volk. CultuurZIEN geeft op geheel eigen wijze invulling aan dit thema met de wandeling ‘Vorst in Kampen’. Door de eeuwen heen bezochten veel belangrijke mensen Kampen. Wie waren deze vooraanstaande personen, waar verbleven zij en waarom bezochten zij Kampen. Van bisschop via Prins van Oranje tot koning Willem-Alexander. Aandacht is er ook voor belangrijke Kampenaren.

Voor meer informatie: www.cultuurzien.nl of telefoon 038-331 10 24

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen