woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurStart nieuw cursusjaar met Quintus Open!

Start nieuw cursusjaar met Quintus Open!

-

QuintusOpenBen je toe aan een energieboost voor je creativiteit of wil je graag een korte of langere cursus volgen maar vind je het lastig om te kiezen? Tijdens Quintus Open! op vrijdag 6 september staan de deuren wijd open en kun je sfeer proeven, je oriënteren en inschrijven op het nieuwe cursusaanbod.

Het programma start om 19.00 uur met inloopworkshops theater, dans en beeldend voor kinderen en jongeren.  Om 20.00 uur start het programma voor (jong)volwassenen met onder meer speeddate sessies met docenten. Daarna is er uitgebreid gelegenheid om het cursusaanbod te bekijken en je verder te laten informeren. Wil je meedoen met een les om te kijken of het iets voor je is, informeer dan bij de administratie naar de mogelijkheden voor een proefles. Lukt het niet om langs te komen dan kun je het cursusaanbod van Quintus ook bekijken op www.quintuskampen.nl. Heb je nog vragen, bel 038 33 71 200 of stuur een mail naar info@quintuskampen.nl

We spraken over Quintus Open met Mevr. Nardy Brugman, Hoofd Kunstbeleving bij Quintus

[ca_audio url_mp3=”http://www.kampenonline.com/quintusopen.mp3″ url_ogg=”” skin=”regular” align=”center”]

Workshop schrijven in bibliotheek

Op 1 september gaat de Week van het Schrijven 2013 van start. Het thema van deze editie is: Het dogma voorbij. Aansluitend op dit thema geeft Quintus op dinsdag 10 september in de Openbare Bibliotheek Kampen van 19.30 tot 21.00 uur een workshop schrijven. De workshop is voor alle schrijfliefhebbers, van jong tot oud.

 Tal van boeken vertellen je hoe te schrijven, er zijn regels en technieken en jij zit met je handen in je haar. Alle vereisten verlammen je. In de workshop schrijven laten we de dogma’s voor wat ze zijn. We gaan lekker schrijven. Een verhaal, column of gedicht in je eigen stijl. Het plezier van het schrijven staat centraal. Docente Herma de Beer helpt je op gang in de workshop. Zou je wel meer willen schrijven? Quintus biedt dit najaar twee schrijfcursussen aan. De workshop biedt een uniek voorproefje.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen