woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKerk en geloofStart Youth Alpha bij Youth For Christ Kampen

Start Youth Alpha bij Youth For Christ Kampen

-

Maandag 13 september is het zover, dan start de Youth Alpha bij Youth For Christ in Kampen. Tijdens twaalf toffe avonden en een kamp ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere jongeren door over onderwerpen, zoals: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’. De eerste drie avonden zijn geheel vrijblijvend, daarna kun je beslissen of je door wilt gaan of niet. Vanwege de coronamaatregelen starten we niet in ons eigen gebouw De Mix maar in de kantine van korfbalvereniging Wit-Blauw (Hilbert van Dijkstraat 5, Kampen)

De avonden beginnen om  18.30 en duren tot 21.30. We starten elke avond met een maaltijd, de kosten hiervoor zijn €2,50, de rest van de avond is gratis.

De Youth Alpha is speciaal voor jongeren tussen de 13 jaar (2e klas voorgezet onderwijs) en 18 jaar. Hou je van een hoop gezelligheid en lekker eten en wil je ook nieuwe mensen leren kennen? Dan dagen wij jou uit om op een leuke en interactieve manier kennis te maken met het christelijk geloof!

Heb jij nog vragen? Of wil je jezelf opgeven voor de Youth Alpha? Neem dan contact op met Bas, je kan hem bereiken op 06-13339630 of via bas@yfckampen.nl of kijk op onze instagrampagina @yfckampen

 

Ingezonden bericht

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen