Het Stedelijk Orkest is op zoek naar JOU!

img_2292

 

De jeugd van het Stedelijk Orkest timmert lekker aan de weg. Inmiddels heeft de vereniging zo’n 30 jeugdleden onderverdeeld in een viertal groepen. De jongste blazers (SOKkids 1) zijn net weer gestart en zij gaan leren hoe het is om samen muziek te maken en spelenderwijs ontdekken welk instrument het beste bij hen past.

img_2296Wanneer de kinderen enige ervaring hebben met het spelen van een muziekinstrument gaan ze over naar de SOKkids 2. De kinderen die op A-niveau spelen, nemen plaats in het leerlingenorkest die meerdere malen per jaar optreden op verschillende locaties. Ook heeft het Stedelijk Orkest sinds een drietal jaren een echte drumband. Afgelopen jaar heeft u ze meerdere malen kunnen zien optreden op straat. De leden van de drumband worden intern opgeleid en in juni hadden zij een primeur met een compleet nieuw uniform. Er zijn nog een paar pakken over dus …..

Leuk om te weten is dat het eerste jaar geheel gratis is en dat je als jeugdlid 50% korting krijgt bij Quintus.

Lijkt het je leuk om een keer bij een van de onderdelen van het Stedelijk Orkest te komen kijken, dan ben je altijd van harte welkom.
Doe dan even een berichtje naar jeugd@stedelijkorkest.nl

Er wordt gerepeteerd op de volgende tijden:
SOKkids 1 dinsdag 17.40 – 18.10 uur
SOKkids 2 dinsdag 18.10 – 18.40 uur
STOKkids woensdag 16.00 – 18.30 uur (individueel of in tweetallen les)
Drumband woensdag 18.30 – 19.45 uur

img_2300Het Stedelijk Orkest Kampen is weliswaar bijna 175 oud, maar jong van geest en actief. Het motto is om op een goed niveau met plezier muziek te maken in al zijn facetten. Houdt de website (www.stedelijkorkest.nl) in de gaten voor diverse leuke optredens en concerten die door de meerdere onderdelen van de vereniging worden aangeboden.

 

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673