Step mee met stepgroep De Vrije Stepper

Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen? Dan kunt u gratis sporten en op gewicht blijven bij stepgroep De Vrije Stepper. Steppen is dé trend voor het komende jaar om uw gewicht en conditie op peil te houden.

We zien ze steeds meer in Zwolle, Kampen en Zwartewaterland: steppers die op een plezierige manier met hun gezondheid bezig zijn. De sport is uitstekend geschikt om je conditie te verbeteren zonder al te belastend te zijn. Blessures komen weinig voor.
Stepgroep De Vrije Stepper heeft zich ten doel gesteld zoveel mogelijk mensen op de step te krijgen. Daarom biedt de groep trainingen en tochtjes gratis aan en zij hebben daarvoor ook een aantal steps beschikbaar.
Het is gezellig en al snel heb je de techniek onder de knie en ben je ook stepverslaafd! Al snel leg je flinke afstanden af en vliegen de kilo’s er af terwijl je een gespierd lichaam overhoudt.
De drempel om lid te worden van een wedstrijdteam met de samenhangende kosten en verplichtingen is voor een aantal mensen te hoog. Daarom biedt de stepgroep het steppen gratis aan, er zijn geen lidmaatschapskosten of kledingvoorschriften. Woensdag is de vaste trainingsavond. Een groepje maakt dan een tocht door de omgeving. Vrije Steppers spreken ook vaak individueel af voor een tochtje. Ook rijden ze regelmatig tochten buiten de regio waarbij ze proberen te carpoolen. Maar niets is verplicht, je bepaalt altijd zelf waar je aan mee doet.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.devrijestepper.nl of neem contact op met Arie Folkers, tel. 06-38932400.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*