woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGoede doelenSteun Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden bij de Rabo ClubSupport actie.

Steun Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden bij de Rabo ClubSupport actie.

-

Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden doet dit jaar mee aan de Rabo ClubSupport actie. Deze bijzondere manege voor mensen met een beperking hoopt een mooi bedrag op te halen zodat zij de paddocks kunnen herstellen.

De SPGIJ in IJsselmuiden heeft achter de manege paddocks, dit zijn kleine ‘weilandjes’ waar de paarden kunnen staan. Het voordeel hiervan is dat de paarden zoveel mogelijk naar buiten kunnen. De paarden werken hard, even ontspannen en socialiseren is belangrijk voor ze. Helaas is de bodem van de huidige paddocks niet geschikt door de kleigrond. Hierdoor zijn de paddocks nauwelijks te gebruiken in het najaar en in de winter doordat het water niet wegloopt en de bodem te glad wordt voor de paarden. Dit kan dan leiden tot blessures. Ook de omheining is aan vernieuwing toe om veilig de paarden buiten te kunnen laten staan. Een nieuwe omheining is ook veiliger voor de vrijwilligers om de paarden er in te zetten.

Van het geld wat de SPGIJ hoopt op te halen zal een nieuwe bodem worden aangelegd waardoor de paarden het hele jaar door gewoon lekker buiten kunnen staan. Dit is erg belangrijk voor het welzijn van de paarden. Daarbij zal ook de omheining aangepakt worden.

Wilt u de SPGIJ hierbij helpen? Dat kan door te stemmen op de SPGIJ bij de Rabo ClubSupport actie. Niet lid van de Rabobank maar wilt u toch helpen? U kunt altijd een donatie doen via spgij.nl.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen