Stichting Dierenlot reikt Dierenambulance uit aan Dierenasiel Zwolle

Het telefoonnummer waarop Dierenambulance Kampen bereikbaar is staat ook op de ambulance: 06-18 53 03 93

Onlangs reisde bedrijfsleider Geesje van den Berg, samen met een bestuurslid van Dierenasiel Zwolle, af naar Arkel in Zuid Holland om daar, dankbaar voor het enorme gebaar, de sleutel van de volledig geoutilleerde Dierenlot Dierenambulance uitgereikt te krijgen.

De ambulance zal voorlopig voornamelijk gebruikt worden voor de opvang van zwerfdieren uit de omgeving Kampen, in opdracht van de gemeente Kampen, onder de naam ‘’Dierenambulance Kampen’’.
De opvang van zwerfdieren geschiedt in samenwerking met andere dierenorganisaties, zoals Stichting Flappus en Vogel- en Egelasiel Kampen.

De dierenambulance is nog op zoek naar meer vrijwilligers om de ambulance te ‘’bemannen’’. Bedrijfsleider Geesje moet nu nog geregeld zichzelf inzetten om gaten in de planning van de bezetting op te vangen. Kennis van dierverzorging is een pré. Ben je ook in het bezit van een rijbewijs en geïnteresseerd in dit dankbare werk, neem dan contact op met Geesje van den Berg 038-460 17 84 of mail naar geesjevandenberg@dierenasielzwolle.nl

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*