Stichting Nikai 4 Life overhandigt cheque van € 18.012

Foto van auteur

Door Rudi Last

Ter nagedachtenis aan de geboorte dag van Nikai (03 Mei) heeft Stichting Nikai 4 Life afgelopen week een cheque overhandigd aan hoofdonderzoeker Jarno Drost van de Drost Research Group in het Prinses Maxima Centrum te Utrecht.

De cheque werd met grote waardering door Jarno Drost in ontvangst genomen. Afgelopen woensdag zou Nikai 18 jaar zijn geworden, maar hij mocht slecht 12 jaar worden, vandaar € 18.012!.

Met dit bedrag heeft Nikai 4 Life in totaal al meer dan € 400.000 bijeengebracht voor wetenschappelijk onderzoek naar (rhabdoide) kinderkanker.

Over Stichting Nikai 4 Life

Eind 2017 verloren de oprichters van Stichting Nikai4Life hun 12-jarige zoon Nikai aan de gevolgen van een rhabdoïde kinderkanker. Sindsdien dragen zetten zij zich in om zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in het algemeen en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een hele slechte prognose. Stichting Nikai 4 Life wil zich sterk maken om dit perspectief te verbeteren.

Gerelateerde Berichten

%d bloggers liken dit: