Stoomgemaal Mastenbroek opent weer na bijna 2 jaar

Foto: Annie van ‘t Zand

Ingezonden bericht:
Op zaterdag 9 oktober bent u tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom tijdens onze Stoomdag. We vinden het, nu de 1.50 m afstand niet meer gehouden hoeft te worden, heel fijn om u weer als bezoeker te kunnen ontvangen aan de Kamperzeedijk 7. Onze vrijwilligers staan te popelen om u van alles te laten zien en te vertellen over het monument en de machine. Natuurlijk kunt u in het bezoekerscentrum, onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje fris, genieten van het geweldige uitzicht over de kolk. Ook gemaal Veneriete van het waterschap is open.

Wij hebben, om alles zo veilig mogelijk te organiseren, eenrichtingsverkeer ingesteld. U kunt tijdens uw bezoek de voetjes volgen. Tevens vragen we u om wanneer u binnenkomt uw gegevens in te vullen zodat wij u, bij een eventuele besmetting met covid, kunnen berichten. Wanneer dat het geval mocht blijken, wat we natuurlijk niet hopen, wordt deze lijst ook verstrekt aan de GGD.

Wij zullen u vriendelijk ontvangen, maar wij verwachten van u:
 Dat u uw gegevens bij binnenkomst achterlaat;
 Dat u en uw gezin zoveel als mogelijk afstand houden van andere bezoekers;
 Dat u zich correct houdt aan het eenrichtingsverkeer en de aanwijzingen van onze vrijwilligers (herkenbaar aan het poloshirt) opvolgt.

Als we allemaal ons best doen wordt het een mooie dag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*